برای محصولات بیشتر کلیک کنید.
هیچ محصولی پیدا نشد.

آیپد

فیلتر توسط
35,100,000 تومان
صفحه‌نمایش ۱۰٫۹ اینچی با رزولوشن ۲۳۶۰x۱۶۴۰ پردازنده‌ی M1 با فناوری ۵ نانومتری دارای حسگر اثر انگشت قابلیت‌های ارتباطی وای‌فای و بلوتوث ۵ حافظه‌ی داخلی ۲۵۶ گیگابایت دوربین اصلی با رزولوشن ۱۲ مگاپیکسل و قابلیت...
35,100,000 تومان
صفحه‌نمایش ۱۰٫۹ اینچی با رزولوشن ۲۳۶۰x۱۶۴۰ پردازنده‌ی M1 با فناوری ۵ نانومتری دارای حسگر اثر انگشت قابلیت‌های ارتباطی وای‌فای و بلوتوث ۵ حافظه‌ی داخلی ۲۵۶ گیگابایت دوربین اصلی با رزولوشن ۱۲ مگاپیکسل و قابلیت...
52,600,000 تومان
صفحه‌نمایش ۱۱ اینچی با رزولوشن ۲۷۳۲x۲۰۴۸ پردازنده‌ی M2 با فناوری ۵ نانومتری نسل دوم دارای حسگر اثر انگشت قابلیت‌های ارتباطی وای‌فای و بلوتوث ۵.۳ حافظه‌ی داخلی ۲۵۶ گیگابایت دوربین اصلی با رزولوشن ۱۲ مگاپیکسل و...
52,600,000 تومان
صفحه‌نمایش ۱۱ اینچی با رزولوشن ۲۷۳۲x۲۰۴۸ پردازنده‌ی M2 با فناوری ۵ نانومتری نسل دوم دارای حسگر اثر انگشت قابلیت‌های ارتباطی وای‌فای و بلوتوث ۵.۳ حافظه‌ی داخلی ۲۵۶ گیگابایت دوربین اصلی با رزولوشن ۱۲ مگاپیکسل و...
52,500,000 تومان
صفحه‌نمایش ۱۱ اینچی با رزولوشن ۲۷۳۲x۲۰۴۸ پردازنده‌ی M2 با فناوری ۵ نانومتری نسل دوم دارای حسگر اثر انگشت قابلیت‌های ارتباطی وای‌فای و بلوتوث ۵.۳ حافظه‌ی داخلی ۲۵۶ گیگابایت دوربین اصلی با رزولوشن ۱۲ مگاپیکسل و...

معرفی و خرید انواع آیپد

اپل تا پیش از معرفی گوشی موبایل آیفون، همواره در فکر عرضه یک دستیار شخصی با نمایشگر بزرگ لمسی بود. در حقیقت، محصولاتی نیز در دهه ۹۰ میلادی معرفی کرده‌بود اما با عرضه آیفون، همه چیز تغییر کرد. اولین نسل از آیپد در سال ۲۰۱۰ معرفی شد. نسخه‌های وای‌فای و سیم‌کارت‌خور برای این تبلت ۹.۷ اینچی در نظر گرفته شده‌بود و یک نمایشگر چند‌لمسی در کنار پردازنده ۱ گیگاهرتزی Apple A4 و ۲۵۶ مگابایت رم، استفاده از آن را لذت‌بخش می‌کرد.

نسل دوم آیپد، یک سال بعد معرفی شد که ۳۳ درصد باریک‌تر و ۱۵ درصد سبک‌تر از نسل اول بود. پردازنده دو‌هسته‌ای A5 و پردازنده گرافیکی که ۹ برابر قوی‌تر شده بود، تمام معادلات را به هم زد. در ضمن، این نسل جدید به دوربین سلفی برای مکالمه تصویری فیس‌تایم نیز مجهز شده‌بود. در طی سالیان بعد، اپل به توسعه مداوم تبلت خود ادامه داد. این تبلت یک ابزار بی‌نقص برای بسیاری از افراد در زمینه‌های حرفه‌ای، صنعتی یا حتی مصارف خانگی و سرگرمی به حساب می‌آمد. تا جایی که اپل تصمیم گرفت تنوع مدل‌های آیپد را از یک مدل عادی با نمایشگر ۹.۷ اینچی گسترش دهد.

قیمت آیپد

با این‌که قیمت آیپد اپل همیشه از بیشتر تبلت‌های بازار بیشتر بوده‌است، اما موفقیت بی‌همتای اپل در تولید تبلت سبب شده تا کارایی هیچ‌کدام از تبلت‌های دیگر شبیه به آیپد نباشد. به‌علاوه، در حال حاضر انواع آیپد برای بودجه‌های مختلف تولید می‌شود تا کاربران دغدغه‌ای بابت قیمت آیپد نداشته باشند. قیمت آیپد معمولی از سایر مدل‌های آن ارزان‌تر است و علت آن، هدف‌گذاری اپل برای فروش این تبلت ساده اما قدرتمند به دانش‌آموزان و دانشجویان است. قیمت آیپد مینی نیز بالا نیست و به‌عنوان یک تبلت کوچک و قدرتمند گزینه‌ای عالی به شمار می‌آید.

قیمت آیپد ایر نیز به عنوان یک تبلت اقتصادی سایز بزرگ با قدرت پردازشی بالا به لطف چیپ M1 و وزن سبک، در مقایسه با سایر رقبا عالی به نظر می‌رسد. قیمت آیپد پرو نیز ممکن است در ابتدا کمی گران به نظر برسد اما با توجه به ویژگی‌ها و قابلیت‌های این دستگاه می‌توان نتیجه گرفت، آیپد پرو تنها تبلتی است که می‌تواند همپای یک لپتاپ قدرتمند در انجام کارهای مختلف به کاربران کمک کنند.

آیپد‌های سلولار یا سیم‌کارت‌خور با توجه به قوانین تنظیم مقررات رادیویی کشور و سازمان گمرک، نیازمند ثبت قانونی در سامانه همتا و پرداخت هزینه گمرکی هستند. در نتیجه، قیمت آیپد سلولار نه‌تنها از قیمت آیپد وای‌فای بیشتر است، بلکه یک هزینه رجیستری نیز به آن اضافه می‌شود.

آیپد به‌عنوان محبوب‌ترین تبلت دنیا، افت قیمت بسیار کمی نسبت به سایر تبلت‌‌ها دارد و قیمت آیپد دست دوم نیز ثبات قابل توجهی دارد. در حقیقت به لطف کیفیت ساخت بالا و پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی مدت، انواع آیپد تا سال‌های طولانی قابل‌استفاده و کاربردی هستند و به همین جهت افت قیمت آیپد معمولا ناگهانی نیست.

انواع آیپد

آیپد

این مدل قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین مدل آیپد است که تا به امروز، ۱۰ نسل از آن تولید شده است. و هم‌اکنون نسل ۹ و ۱۰ آن در بازار موجود و قابل‌خرید هستند. آیپد (بدون هیچ‌گونه پسوند دیگر) تبلت اقتصادی شرکت اپل به شمار می‌آید که به لطف پشتیبانی از قلم نسل ۱ و قیمت مناسب، به گزینه‌‌ای ایده‌آل برای دانش‌آموزان و دانشجویان تبدیل شده است.

آیپد نسل ۹ به چیپ‌ست A13 Bionic مجهز شده و سرعت پردازشی بالایی دارد. دوربین ۱۲ مگپیکسل سلفی از قابلیت Center Stage بهره می‌برد که به‌صورت هوشمند، سوژه را در مرکز کادر نگه می‌دارد. نمایشگر این آیپد از نوع رتینا است و به فناوری True Tone مجهز شده‌است. سازگاری با قلم نسل ۱ نیز، بسیاری از کاربردها مانند جزوه نوشتن یا طراحی را برای دانش‌آموزان و دانش‌جویان ممکن می‌کند.

آیپد نسل ۱۰ با چیپست A14 Bionic، طراحی ظاهری به‌روز، نمایشگر با حاشیه‌های باریک‌تر و درگاهUSB-C، همچنان در بازه قیمتی تبلت‌های اقتصادی اپل قرار می‌گیرد. این آیپد مانند نسل قبلی خود همچنان از قلم نسل ۱ پشتیبانی می‌کند. اگرچه کیبورد این آیپد تنها مخصوص این مدل است و باید به‌صورت جداگانه تهیه شود. تنوع رنگ، ظاهر مدرن و قیمت مناسب، خرید آیپد نسل دهم را برای دانش‌آموزان و دانشجویان مناسب می‌کند.

آیپد مینی

اولین نسل از آیپد مینی در سال ۲۰۱۲ و با هدف عرضه نسخه‌ای کوچکتر از تبلت محبوب اپل معرفی و عرضه شد. در آن زمان عرضه چنین تبلتی برای رقابت با سایر مینی‌تبلت‌های بازار و کتاب‌خوان‌های الکترونیک ضروری بود و اپل از پس این رقابت سربلند بیرون آمد. تا به امروز ۶ نسل از آیپد مینی معرفی شده که نسل آخر آن در سال ۲۰۲۱ عرضه شده‌است. چیپ A15 Bionic مجموعه‌ای قدرتمند از پردازشگر مرکزی، پردازنده گرافیکی و Neural Engine است که در کنار دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی و درگاه USB-C و پشتیبانی از قلم نسل ۲، این مدل را به یک دستگاه جمع‌و‌جور با قابلیت‌های حرفه‌ای تبدیل می‌کند. خرید این مدل برای افرادی که به وب‌گردی مداوم، مطالعه کتاب، طراحی‌ و الگوبرداری سریع با قلم نیاز دارند مناسب است.

آیپد ایر

نسل اول این تبلت پرقدرت و سبک‌وزن در سال ۲۰۱۳ معرفی و عرضه شد. نمایشگر رتینا، وزن بسیار سبک، پردازنده قدرتمند و اتصال اینترنت LTE باعث شد تا این محصول به‌سرعت به محبوبیت بالایی در میان کاربران برسد. وزن پایین این تبلت در کنار ابعاد مناسب آن، استفاده از آن را برای کاربری‌های روزمره ایده‌آل می‌کند. در حال حاضر نسل پنجم آیپد ایر که در سال ۲۰۲۲ معرفی شده، با چیپ پرقدرت M1 و پشتیبانی از قلم نسل ۲ تولید می‌شود. در نتیجه اجرای طیف وسیعی از نرم ‌افزارهای سنگین، به‌راحتی ممکن است. این مدل به حسگر اثر انگشت تاچ‌آیدی مجهز است.

آیپد پرو

نسل اول آیپد پرو در سال ۲۰۱۵ و به عنوان یک تبلت حرفه‌ای معرفی شد. نمایشگر ۱۲.۹ اینچی در کنار چیپ A9X و دو برابر پهنای باند حافظه بیشتر سبب شده بود تا این دستگاه برای اجرای نرم‌افزارهای سنگین و طراحی حرفه‌ای مناسب باشد. به‌علاوه، چهار عدد اسپیکر صدایی فراگیر ایجاد می‌کرد.

در سال ۲۰۱۸، اپل تصمیم گرفت یک سایز دیگر از آیپد پرو تولید کند تا حمل و نقل چنین تبلت حرفه‌ای و پیشرفته‌ای برای کاربران آسان‌تر باشد. به علاوه، استفاده از نمایشگر ۱۲۰ هرتزی، تجربه‌ای متفاوت و روان را برای کاربران به ارمغان می‌آورد. در نسل‌های بعدی، اپل اقدام به استفاده از حسگر LiDAR کرد که قابلیت اسکن سه‌بعدی اشیا تا فاصله ۵ متری را داشت.

مدل ۲۰۲۱ آیپد پرو به چیپ قدرتمند M1 مجهز شده که در نسخه‌های ۱ و ۲ ترابایتی، ۱۶ گیگابایت رم دارند. میزان رم در نسخه‌های دیگر ۸ گیگابایت است. به‌علاوه، آیپد پرو ۲۰۲۱ سایز ۱۲.۹ اینچ از پنل نمایشگر با فناوری mini-LED بهره می‌برد که رنگ مشکی را عمیق‌تر نشان می‌دهد و نرخ کنتراست بالاتری دارد.

پشتیبانی از قلم نسل ۲، دوربین قدرتمند، حسگر تشخیص چهره فیس‌آیدی، ظرفیت حافظه داخلی بالا و نمایشگر بزرگ و با کیفیت باعث شده تا بسیاری از کاربران حرفه‌ای، دانشجویان رشته‌های گرافیک و طراحی و عکاسان و فیلمبرداران به سراغ این مدل بیایند.

حال اپل با معرفی آیپد پرو ۲۰۲۲ با چیپ M2، نه‌تنها روح قدرتمند‌تری را در کالبد آیپد پرو خود دمیده، بلکه قابلیت‌های جدیدتری نیز برای آن معرفی کرده است. آیپد پرو ۲۰۲۲ از بسیاری جهات، مشابه آیپد پرو ۲۰۲۱ است و مهم‌ترین تفاو‌ت‌های آن را می‌توان در عملکرد سخت‌افزاری و راندمان پردازش آن جست‌و‌جو کرد. اگرچه، قابلیت جدید Hover تجربه متفاوتی از قلم نسل ۲ را برای کاربران به ارمغان می‌آورد که می‌تواند برای طراحان حرفه‌ای بسیار هیجان‌انگیز و کاربردی باشد. آیپد پرو M2 به‌طور کلی یک به‌روزرسانی نسبت به نسل پیشین خود است اما با قیمت یکسان، ارزش خرید بالایی دارد.

لوازم جانبی آیپد

اپل تا سال‌های طولانی برای آیپد‌ها، انواع کیس‌ و کاور‌های هوشمند تولید می‌کرد که باز و بسته کردن آن‌ها سبب روشن شدن نمایشگر و قفل شدن دستگاه می‌شد. اگرچه، با گذشت زمان و تکامل طراحی آیپد، در حال حاضر مجیک کیبورد که شامل یک کیبورد کامل با تاچ‌پد لمسی است برای آن تولید می‌شود. استفاده از مجیک کیبورد، تجربه استفاده از آیپد را به لپتاپ نزدیک‌تر می‌کند. به علاوه تمامی مدل‌های در دست تولید آیپد از قلم اپل پنسل پشتیبانی می‌کنند.

به لطف بهره‌مندی از درگاه USB-C، همه مدل‌های آیپد به‌جز آیپد نسل ۹ می‌توانند به انواع حافظه‌های ذخیره‌سازی و لوازم جانبی که از این پورت استفاده می‌کنند متصل شوند.

باید توجه داشته باشید که آیپد نسل دهم به درگاه USB-C مجهز شده اما از قلم نسل ۱ پشتیبانی می‌کند. در نتیجه برای شارژ قلم نسل ۱، به یک تبدیل USB-C به لایتنینگ نیاز خواهید داشت. این تبدیل در قلم نسل ۱ تولید شده و اکنون در دسترس است، اما در صورت نیاز باید به صورت جداگانه تهیه شود.

کاربرد آیپد

در ابتدا، آیپد تنها یک تبلت با نمایشگر بزرگ بود. بزرگی صفحه‌نمایش باعث می‌شد تا بررسی فایل‌ها و وبگردی آسان‌تر باشد اما با گذشت زمان کاربرد آیپد گسترده‌تر شد. انواع آیپدها امروزه کاربرد‌های متفاوتی دارند. به‌عنوان نمونه، از آیپد پرو می‌توان به عنوان نمایشگر دوم مکبوک یا آی مک استفاده کرد. آیپد‌ها به لطف پشتیبانی از قلم، به خوبی نقش یک پد قلم نوری را ایفا می‌کنند.

به‌لطف بهره‌مندی از درگاه USB-C، اتصال طیف وسیعی از لوازم جانبی به سادگی استفاده از یک تبدیل OTG ممکن شده‌است. انواع ماوس و کیبورد، فلش و کارت‌خوان به سادگی به آیپد متصل می‌شوند. به علاوه، حافظه‌ داخلی بالای آیپد پرو سبب شده تا کاربران بتوانند آرشیو خود را به‌صورت قابل حمل داشته باشند. 

سیستم‌عامل iPadOS

از ابتدای معرفی آیپد در سال ۲۰۱۰ تا سال ۲۰۱۹، انواع آیپد از سیستم‌عامل یکسان و مشترکی با آیفون بهره می‌بردند. iOS سیستم‌عامل قدرتمند اسمارت‌فون‌های اپل است که به خوبی از توانایی‌‌های آیپد بهره می‌برد. در سال ۲۰۱۹، اپل تصمیم گرفت تغییرات اساسی‌تری در سیستم‌عامل آیپد ایجاد کند و نام آن را به iPadOS تغییر داد. به این ترتیب، قابلیت مالتی‌تسکینگ و مدیریت نرم‌افزارها بهتر از گذشته ممکن شد. تقسیم صفحه به دو قسمت، کشیدن برنامه‌های باز به بخش‌های مختلف صفحه و جابه‌جا شدن آسان میان آن‌ها از مهم‌ترین تفاوت‌های سیستم‌عامل iPadOS با iOS هستند. در حال حاضر اپل قصد دارد تا تجربه استفاده از آیپد تا حد امکان به لپ‌تاپ نزدیک شود. سازگاری موس و کیبورد نیز با این سیستم‌عامل بیشتر شده و نرم‌افزارهای اختصاصی آیپد نیز روزبه‌روز به نسخه دسکتاپ نزدیک‌تر می‌شوند.

بیشتر بخوانیدShow less

فهرست

۰۲۱-۸۸۸۷۹۶۲۶

مجله

حساب کاربری

ایجاد یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه‌مندی‌ها.

وارد شوید