۱۵ اپ برتر هوش مصنوعی برای آیفون و آیپد – قسمت اول

زمان حدودی مطالعه مطلب: ۷ دقیقه

حتماً این چند ماه اخیر بارها اسم هوش مصنوعی را شنیده‌اید و بارها نمونه‌های مختلف استفاده از آن را در حوزه‌های مختلف دیده‌اید. از فناوری گرفته تا سلامت، تحصیل، علم یا پزشکی؛ هوش مصنوعی به کمک ما آمده تا کارها را برای انسان ساده‌تر کند و راه را برای خلاقیت بیشتر باز کند.
شرکت‌های مختلف در سرتاسر دنیا همواره بودجه‌های هنگفتی را صرف پژوهش درباره منابع و ابزارهای هوش مصنوعی می‌کنند. همین موضوع باعث شده که اپ‌های مختلفی با استفاده از AI (سرنام Artificial Intelligence) ساخته شوند و آیفون و آیپد کاربران را کارآمدتر کنند.
کنجکاو هستید بدانید کدام اپ‌های هوش مصنوعی در این بخش از بازار جریان‌ساز شده‌اند؟ و کدام اپ‌ها بهترین اپ‌های هوش مصنوعی هستند که می‌توانند در آیفون شما کارامد باشند؟ در این مقاله بهترین اپلیکیشن‌های هوش مصنوعی را برای آیفون و آیپد مرور کرده‌ایم تا به این پرسش‌ها پاسخ دهیم.

۱- KnowItAll AI Chatbot؛ دستیار دانشمند

اپ آیفون

اگر به کنکاش در فناوری علاقمند هستید، آزمودن KnowItAll AI Chatbot می‌تواند یکی از بهترین تجربه‌های شما در این زمینه باشد. البته شاید تا به‌حال با چت‌بات‌های مختلفی کار کرده باشید و این را نیز یک نمونه تکراری بدانید؛ اما پیشنهاد می‌کنیم که بدون امتحان کردن، درباره آن قضاوت نکنید. کافی است سوال خود را در قسمت Ask me anything بنویسید و دکمه Send را بزنید. KnowItAll بدون هیچ حاشیه‌ای مستقیماً سراغ پاسخ مورد نظر شما می‌رود و درک شما را از فناوری دگرگون می‌کند.
گستره تحت پوشش KnowItAll واقعاً عظیم است. این یعنی شما می‌توانید هر چیزی را از این دستیار هوشمند بپرسید. از یک کپشن اینستاگرام گرفته تا خلاصه مقاله، پست بلاگ تخصصی، هشتگ‌های شبکه‌های اجتماعی، ترجمه متن و موارد مختلف دیگر. بعضی کاربرها از این چت‌بات برای نوشتن نامه‌های عاشقانه برای معشوق خود نیز استفاده کرده‌اند و نتیجه نیز رضایت‌بخش بوده‌است.
علاوه بر این، KnowItAll یک گنجینه پنهان برای تولیدکنندگان محتوا، کپی‌رایترها و سازندگان محتوای ویدیویی است. برای مثال، اگر بخواهید سناریو و متنی درباره این بنویسید که چطور باید زبان چینی را یاد گرفت، کافی است از KnowItAll با جزئیات کامل بخواهید تا متن ویدیو را در فرمت دلخواه تحویل بگیرید.
مزایا:
• یک ابزار فوق‌العاده ادراکی
• مفید در تولید محتوا برای پلتفرم‌های مختلف
• مفید در ترجمه
• رایگان
معایب:
• معایب خاصی مشاهده نشد
قیمت: رایگان

خرید انواع مدل های آیفون

۲- Wondershare Virbo؛ آواتارهای مبتنی بر هوش مصنوعی

ویبرو محصول دیگری از واندرشِر است برای تبدیل متن به ویدیو با استفاده از هوش مصنوعی. این اپلیکیشن برای اولین بار در Dublin Tech Summit 2023 به نمایش گذاشته‌شد و به‌سرعت توجه و پشتیبانی بسیاری را دریافت کرد. سازنده، با این اپ قصد دارد یک راهکار تولید ویدیوی قدرتمند در اختیار کاربران بگذارد. کاربران می‌توانند از آواتارهای واقع‌گرایانه مبتنی بر هوش مصنوعی بهره‌مند شوند و به محتوای ویدیویی خود جان ببخشند.
اپ ویبرو دارای بیش از ۱۸۰ قالب آماده است که به کاربر در رسیدن به ویدیوی دلخواه کمک می‌کنند. ویبرو انتخاب‌های بسیار متعدد و مختلفی پیش روی کاربر می‌گذارد. به‌عنوان مثال، آواتار ایجادشده توسط هوش مصنوعی از ۱۲۰ زبان مختلف و آهنگ‌های صدای متفاوت پشتیبانی می‌کند. علاوه بر این، کاربر به بیش از ۱۵۰ آواتار از ملیت‌های مختلف و رده‌های سنی متفاوت دسترسی دارد.
جدای از همه این‌ها، ابزار هوشمند ویبرو به کاربر کمک می‌کند سناریوهای جذاب برای ویدیوها بنویسید تا مخاطب احتمالی را هدف قرار دهید. این ویژگی در کنار آواتارهای مبتنی بر هوش مصنوعی، ویبرو را به یک ابزار مفید در حوزه مارکتینگ تبدیل می‌کند.
مزایا:
• آواتارهای ادراکی که به‌راحتی تولید می‌شوند
• بیش از ۱۸۰ قالب آماده
• پشتیبانی چندزبانه
• راهنمایی در نوشتن سناریو برای ویدیو
معایب:
• معایب خاصی مشاهده نشد
قیمت: رایگان (خریدهای درون‌برنامه‌ای از ۱۹.۹۱ دلار در ماه)

۳- Socratic؛ ابزاری برای دانشجویان

هوش مصنوعی به یک پدیده جریان‌سازی در حوزه آموزش و تحصیل بدل شده‌است. ترکیب هوش مصنوعی با راهکارهای آموزش مجازی و آنلاین، فرصت‌های تازه‌ای برای آموزش فراهم کرده‌است. مثل همیشه، وقتی شاهد پدیده‌ای جدید و جریان‌ساز در دنیای فناوری هستیم، گوگل یکی از پیشگامان آن است. گوگل با معرفی Socratic سعی دارد بیشترین استفاده را از پتانسیل هوش مصنوعی در زمینه آموزش در سطوح دبیرستان و دانشگاه ببرد؛ البته در کشور ما بیشتر برای دانشجویان کاربرد خواهد داشت.
سوکراتیک دریایی از منابع است که به دانشجوها در انجام تکالیف کمک می‌کند و یادگیری مفهومی را ساده‌تر می‌کند. این اپ به کاربران اجازه می‌دهد پرسش خود را در قالب متن یا عکس بپرسند. اپلیکیشن با استفاده از فناوری OCR متون داخل عکس را تشخیص می‌دهد و به‌عنوان ورودی در نظر می‌گیرد. به محض دریافت ورودی، کاربر می‌تواند شاهد پاسخ‌های مفصل، خودآموزهای صوتی و ویدیویی، پرسش‌وپاسخ، اینفوگرافیک و نتایج جست‌وجوی گوگل باشند. گوگل از اساتید و متخصصان کمک گرفته تا راهنماهای گام‌به‌گام و ویدیوهای آموزشی مخصوص این پلتفرم تولید شود و در اختیار دانشجویان قرار گیرد.
مزایا:
• آموزش‌های گام‌به‌گام
• خودآموزهای ویدیویی برای درک عمیق‌تر مطالب
• پوشش‌دهی همه حوزه‌های مهم
• پشتیبانی از ورودی متن و عکس برای طرح پرسش
معایب:
• ممکن است برای انجام تکالیف از آن سوءاستفاده شود.
قیمت: رایگان

۴- ELSA Speak؛ یادگیری آسان زبان انگلیسی

اگر دوست دارید بدون هزینه کردن بابت کلاس‌های زبان، انگلیسی را یاد بگیرید و در آن استاد شوید، این اپ می‌تواند کمک زیادی به شما کند. ELSA Speak با استفاده از هوش مصنوعی به یک دستیار گویای انگلیسی تبدیل شده‌است که یادگیری زبان را ساده کرده‌است.
این اپ شامل فهرست کاملی از درس‌های کوتاه، انعطاف‌پذیر و آسان‌فهم از درس‌های انگلیسی است. علاوه بر این، ۷٬۱۰۰ تمرین مبتنی بر هوش مصنوعی در دسترس شماست تا یک محیط کارامد برای یادگیری زبان در اختیار داشته‌باشید.
با استفاده از تمرین‌ها و بازی‌های کوچک موجود در السا اسپیک، می‌توانید دایره لغات و گرامر خود را ارتقاء دهید. علاوه بر همه این‌ها، می‌توانید مکالمه انگلیسی را تمرین کنید و برای IELTS یا TOEFL آماده شوید. وجود بیش از ۱۹۰ ترفند درباره موضوع‌های مختلف مثل مصاحبه یا سفر نیز از دیگر امکانات این اپ است.
مجموع این ویژگی‌ها و امکانات، السا اسپیک را به یکی از کامل‌ترین اپ‌های آموزش زبان انگلیسی تبدیل کرده‌است.
مزایا:
• پیگیری راحت روند یادگیری
• توجه ویژه به تلفظ با تمرکز روی لهجه امریکایی
• ویدیوهای توضیحی آسان‌فهم
معایب:
• مشکلات کوچکی در تمرین‌های تلفظ
قیمت: رایگان (خریدهای درون‌برنامه‌ای از ۱۱.۹۹ دلار)

۵- Duolingo؛ ابزار یادگیری زبان مبتنی بر هوش مصنوعی

دولینگو یکی از محبوب‌ترین اپ‌های یادگیری زبان مبتنی بر هوش مصنوعی در دنیاست. این اپ یک راهکار مفرح و رایگان برای یادگیری بیش از ۴۰ زبان مختلف در اختیار کاربران قرار می‌دهد. با استفاده از دولینگو می‌توانید با گسترش دایره لغات و ارتقاء دانش گرامر، یاد بگیرید به زبان‌های مختلف صحبت کنید، بخوانید یا بنویسید.
دولینگو توسط متخصصان زبان‌شناس ساخته شده‌است تا با استفاده از روش‌های علمی آموزش و یادگیری درکی عمیق و ماندگار در ذهن زبان‌آموزان ایجاد کند. این اپ با استفاده از درس‌های مبتنی بر بازی و کاراکترهای تعاملی به کاربر کمک می‌کند مهارت صحبت، گوش دادن، خواندن و نوشتن خود را در زبان‌های مختلف ارتقاء دهد.
علاوه بر این‌ها، می‌توانید هدف‌گذاری کنید و روند پیشرفت خود را پیگیری کنید. روش آموزش دولینگو مبتنی بر پاداش و دستاورد در میان کاربرهای دیگر شکل گرفته‌است. به این ترتیب، با میل به پیشرفت و جلو زدن از افراد دیگر در سرتاسر دنیا، انگیزه کاربر برای یادگیری بیشتر می‌شود.
مزایا:
• متدولوژی علمی و راحت برای همه
• تمرین‌های مبتنی بر بازی
• فعالیت‌هایی با زمان محدود
• پاداش برای رسیدن به اهداف
معایب:
• امکانات محدود برای تازه‌کاران
قیمت: رایگان (خرید درون‌برنامه‌ای از ۴.۹۹ دلار)

۶- Remini؛ ویرایش عکس با استفاده از هوش مصنوعی

با توجه به افزایش روزافزون اشتیاق کاربران نسبت به شبکه‌های اجتماعی، کاربران همواره در تلاش‌اند تصاویر خود را خاص و منحصربه‌فرد کنند تا در میان انبوه افراد، بیشتر به چشم بیایند. از سوی دیگر، این اشتیاق فضا را برای اپ‌های خلاقانه در زمینه ویرایش عکس و ویدیو باز کرده‌است. رِمینی یک ویرایشگر عکس است که با استفاده از هوش مصنوعی عکس‌های شما را زیباتر می‌کند. این ابزار می‌تواند عکس‌های شما را به تصاویری شفاف با وضوح بالا تبدیل کند؛ مهم نیست چقدر عکس شما محو یا قدیمی باشد یا وضوح پایینی داشته‌باشد.
یکی از قابلیت‌های هیجان‌انگیز رمینی امکان بازسازی عکس‌های قدیمی است که کیفیت، وضوح و کنتراست پایینی دارند. رمینی خیلی سریع همه این نقص‌ها را برطرف می‌کند.
رمینی هر کاربری را قادر می‌سازد سلفی‌های خود را به آثار هنری مشابه اینفلوئنسرهای معروف تبدیل کند.
مزایا:
• بازسازی عکس‌های محو، قدیمی و ناواضح
• امکانات ویرایش عکس متنوع
• پشتیبانی از زبان‌های مختلف
معایب:
• تبلیغات زیاد در نسخه رایگان
• محدودیت سایز فایل‌ها برای خروجی
قیمت: رایگان (خریدهای درون‌برنامه‌ای از ۲.۹۹ دلار)

۷- Youper؛ هوش مصنوعی در خدمت سلامت ذهن

یوپر هوش مصنوعی را به‌کار می‌گیرد تا با استفاده از روان‌درمان‌گری مجازی و کوچینگ رفتاری باعث بهبود سلامت ذهن کاربران شود. این پلتفرم به تکنیک‌های رفتاردرمانی شناختی یا CBT (سرنام Cognitive Behavioral Therapy) تکیه دارد تا کاربران را در شرایط استرس‌زا یا اختلال اضطراب و افسردگی همراهی کند. CBT یک رویکرد اثبات‌شده است که می‌تواند باعث کاهش اضطراب و بهبود خلق شود. یوپر تمرین‌های عملگرایانه مبتنی بر CBT در اختیار کاربر می‌گذارد.
تمرین‌های یوپر با هدف کاهش افکار منفی و سرزنش خود و افزایش توجه و تمرکز ذهنی طراحی شده‌اند. این اپ پلن‌های مشاوره با مشاورهای واقعی نیز دارد که البته در کشور ما قابل‌استفاده نیست.
مزایا:
• رویکرد کارامد
• بات هوشمند
• تمرینات هفتگی
معایب:
• گاهی در برنامه لَگ دیده می‌شود.
قیمت: رایگان (خرید درون‌برنامه‌ای از ۹.۹۹ دلار)

برای مطالعه قسمت دوم روی این لینک کلیک کنید

2 نظرات
  1. احمدرضا فرزان جم می‌گوید

    سلام. البته بیشترشون نسخه رایگان دارن که امکانات خوبی رو در اختیار شما قرار می‌دن. اما برای استفاده از بعضی امکانات پیشرفته‌تر باید از طریق گیفت‌کارت‌هایی که تو بازار ایران موجودن هزینه کنید. توی قسمت دوم این پست هم اپ‌های مفیدی معرفی کردیم. 😃

  2. عزیز می‌گوید

    خجالت اور بدپن مطالعه مطلب پستو کپی میکنید اینا همه پولی هستن

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.