آیا اپل قصد تغییر تکنولوژی نمایشگرهای خود برای بهبود عمر باتری را دارد؟

زمان حدودی مطالعه مطلب: ۲ دقیقه

هرساله با نزدیک‌شدن به مراسم رونمایی از محصولات اپل کار اصلی تحلیلگران این صنعت تحلیل شرایط موجود و نیز بررسی احتمالاتی است که ممکن است در نهایت به واقعیت تبدیل شوند. اخیرا نیز یکی از همین تحلیلگران اعلامکرده شرکت اپل احتمالا قصد دارد تا در تکنولوژی موجود برای ساخت نمایشگر آیفون تغییراتی دهد تا بتواند از این طریق عمر باتری محصولات خود را افزایش دهد.

هرساله با نزدیک‌شدن به مراسم رونمایی از محصولات اپل کار اصلی تحلیلگران این صنعت تحلیل شرایط موجود و نیز بررسی احتمالاتی است که ممکن است در نهایت به واقعیت تبدیل شوند. اخیرا نیز یکی از همین تحلیلگران اعلامکرده شرکت اپل احتمالا قصد دارد تا در تکنولوژی موجود برای ساخت نمایشگر آیفون تغییراتی دهد تا بتواند از این طریق عمر باتری محصولات خود را افزایش دهد. احتمالی که برای این تغییر در نظر گرفته می‌شود، بکارگیری پلی‌کریستال دما پایین بجای پلی‌کربنات دما پایین در ترانزیستورهای نمایشگر OLED کنونی خود است. این همان بخشی است که وظیفه خاموش و روشن کردن پیکسل‌های موجود در نمایشگر را بر عهده دارد و بنابراین به نوعی مسئول مصرف انرژی، رزولوشن و نیز رفرش ریت نمایشگر نیز می‌باشد.

بنا بر این گزارش، اپل ۳ پتنت را نیز در ارتباط با همین تکنولوژی در سال ۲۰۱۴، ۲۰۱۵ و نیز ۲۰۱۸ به ثبت رسانده است. این آنالیزور در ادامه گزارش خود سوال جالبی مطرح می‌کند: از آن‌جایی که اپل پنل نمایشگرهای OLED خود را از سایر کمپانی‌ها تهیه می‌کند، چرا بدون همکاری با آن‌ها قصد دارد تا پنل پشتی نمایشگرهای OLED خود را بسازد؟ در نویسنده در پاسخ این سوال اضافه می‌کند:

نوشته‌های مرتبط
۱ از ۸

برای این کار چند دلیل وجود دارد:

  • برای کاهش مصرف انرژی محصولات خود
  • برای کنترل بهتر هزینه‌های مالی و تکنولوژی‌های مورد نیاز در ساهت نمایشگر OLED
  • برای دسترسی به رزولوشن بالاتر در نمایشگر دیوایس‌های ساخت خود
  • برای کنترل بهتر زنجیره تامین قطعات مورد نیاز برای ساخت پنل نمابشگر و در نهایت خود آیفون

در صورتی که اپل این تغییر را در پنل‌های  OLED خود صورت دهد، عمر باتری آیفون‌های خود را ۵ تا ۱۵ درصد بهبود خواهد داد. اما در این راه محدودیت‌هایی نیز وجود خواهد داشت. بکار گیری این تکنولوژی نیازمند استفاده از ترانزیستورهای به‌اصطلاح Large thin-film بوده که همین امر به معنای استفاده از ترانزیستورهای کمتری در یک سطح مشخص و به تبع آن کاهش رزولوشن نمایشگر می‌باشد! ضمن اینکه برای ساخت اینگونه نمایشگرها به تجهیزات گران‌تری نیز نیاز بوده و پروسه ساخت را نیز پیچیده‌تر خواهد نمود.

با وجود این موارد احتمال اینکه برای بار اول این تکنولوژی در ساخت نمایشگر اپل‌ واچ استفاده شود نیز بیش‌از‌پیش قوت می‌گیرد. به این ترتیب شاید بتوان گفت تا مدتی خبری از این فناوری در صحفه نمایش آیفون نخواهد بود.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.