بعید است آیفون SE سال آینده به روز رسانی شود

زمان حدودی مطالعه مطلب: 2 دقیقه

مینگ چی کو، تحلیلگر مشهور موسسه «KGI Securities» در جدیدترین اظهار نظر خود اعلام کرده است که بسیار بعید به نظر می رسد شرکت اپل سال آینده آیفون SE را به روز رسانی نماید. کو دلیل این کار را افزایش تمایز با آیفون های جدید و در نتیجه حفظ حاشیه امنیت فروش آیفون 7 و 7 پلاس می داند.


این تحلیلگر همچنین معتقد است که به دلیل کاهش قابل توجه تقاضا برای تلفن های هوشمند اپل در کشور چین و همچنین کند شدن عرضه آیفون 4.7 اینچی در کمیاب شدن تدریجی آیفون SE بازیابی شده (ریفرش)، این شرکت در نیمه اول سال 2017 نیز با کاهش عرضه مواجه خواهد بود. اما از آن طرف مدیران این شرکت جهت حفظ حاشیه سود عملیاتی خود به کمپانی های سازنده قطعات برای کاهش قیمت تمام شده فشار وارد خواهند کرد.

نوشته‌های مرتبط
1 از 336

البته احتمالاً این کاهش قیمت مشمول همه قطعه سازان نشود. در بخش هایی مثل پنل نمایشگر رقابت میان تولید کننده ها بسیار شدید است و آنها توان چانه زنی زیادی در مقابل اپل ندارند، اما تولید برخی قطعات دیگر انحصاری تر بوده و شرکتی مثل سامسونگ می تواند مقاومت بیشتری از خود نشان دهد. کو باور دارد که این شرکت کره ای حتی می تواند در سال آینده قیمت های خود را افزایش هم بدهد.

این تحلیلگر مشهور از تمام این موارد چنین نتیجه می گیرد که شرکت کالیفرنیایی در سه ماهه دوم سال آینده فروشی در حدود 35 تا 40 میلیون واحدی را برای آیفون هایش تجربه خواهد کرد، این در حالی است که در مدت مشابه امسال این شرکت حدود 40.4 میلیون دستگاه آیفون را در سرتاسر دنیا عرضه نموده است.

آیفون SE در نیمه اول سال 2016 رونمایی شد و با نمایشگر 4 اینچی و طراحی کلاسیک آیفون 5s، در دل خود از سخت افزار آیفون 6s بهره می برد. هنوز مشخص نیست که اپل در صورت تمایل چگونه این تلفن هوشمند میان رده خود را آپدیت خواهد کرد. محصول فوق با این سخت افزار دست کم می تواند تا دو سال دیگر نیز در سطح اول بازار باقی بماند، البته به شرطی که قیمت آن به شکلی منطقی کاهش بیابد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.