نقد و بررسی ایرپاد ۴

زمان حدودی مطالعه مطلب: 6 دقیقه
ایرپادز ۴ همزمان با سری آیفون ۱۶ معرفی شد و دقیقا همان تحولی است که همه کاربران انتظارش را داشتند. با طراحی بهینه‌تر و جدید، امکانات مدرن و فاصله کمتر از نظر تکنولوژی تا ایرپادز پرو ۲، انتظار می‌رود ایرپادز ۴ به یکی از پرفروش‌ترین محصولات کمپانی اپل تبدیل شود. اپل از دو مدل متفاوت ایرپادز ۴ رونمایی کرده است. مدل ارزان‌تر جایگزین فوق‌العاده‌ای برای ایرپاد ۲ است. مدل گران‌تر نیز به لطف اضافه شدن قابلیت نویز کنسلینگ، شارژ بی‌سیم کیس و اسپیکر روی کیس شارژ، یک رقیب جدی و محصولی ارزشمند برای طیف وسیعی از کاربران است.

 

خرید ایرپاد اپل

نوشته‌های مرتبط
۱ از ۲۷

طراحی ایرپاد ۴

شاید در نگاه اول طراحی ظاهری ایرپاد ۴ شباهت زیادی به ایرپاد ۳ داشته باشد. اما در حقیقت و از نزدیک، همه چیز تغییر کرده است. بسیاری از کاربران از وضعیت نامناسب قرارگیری ایرپاد ۳ در گوش گلایه داشتند. حالا اپل با بررسی شکل گوش میلیون‌ها انسان به طراحی جدید و بهینه‌تری دست یافته که قرارگیری ایرپاد ۴ در گوش را راحت‌تر کرده است. حتی شکل کیس شارژ نیز تغییر کرده و ابعاد آن به مربع نزدیک‌تر شده است.
ایرپادز ۴ با قابلیت نویز کنسلینگ

در نتیجه باید گفت اپل در این بخش عالی عمل کرده و توانسته با کوچکتر کردن ابعاد کلی ایرپاد ۴، محصولی سازگار با ارگونومی گوش کاربران بسازد. ایرپاد ۴ با قابلیت نویز کنسلینگ نیز ظاهر متفاوتی در بخش کیس شارژ دارد. کیس شارژ این مدل در قسمت زیرین دارای حفره‌های اسپیکر و سوپاپ تنظیم فشار است. خوشبختانه هر دو نسخه ایرپاد ۴، چه گوشی‌ها و چه کیس شارژ، در برابر رطوبت، تعریق و گرد و غبار مقاوم هستند و موفق به دریافت گواهی IP54 شده‌اند.

قابلیت نویز کنسلینگ

اپل در نسخه گران‌تر (۱۷۹ دلاری) ایرپاد ۴ قابلیت نویز کنسلینگ یا حذف نویز را اضافه کرده است تا فاصله این محصول از لحاظ عملکردی با ایرپاد پرو کمتر شود. با وجود اینکه طراحی ایرپاد ۴ از نوع باز است و باعث کیپ شدن گوش نمی‌شود، اپل موفق شده تا قابلیت حذف نویز را به آن اضافه کند. پیش از تست‌های انجام شده توسط منتقدین، هیچ‌کدام باور نداشتند که بتوان عملکرد مناسبی از نویز کنسلینگ را در ایرپادی بدون سری سیلیکونی تجربه کرد. اما اپل در این بخش نیز شاهکار کرده و عملکرد حذف نویز برای کاهش نویز تهویه، سر و صدای خیابان و حتی صدای موتور اتوبوس و هواپیما قابل قبول است. اگرچه همچنان ایرپاد پرو ۲ به لطف بهره‌مندی از سری‌های سیلیکونی و کیپ کردن گوش، عملکرد قدرتمندتری در این زمینه دارد.
ویژگی‌های ایرپاد ۴ با قابلیت نویز کنسلینگ

با این وجود، این یک خبر خوب برای افرادی است که از هدفون‌های دارای سری سیلیکونی بیزار هستند. بسیاری از کاربران از احساس کیپ شدن گوش یا قرارگیری یک شئ خارجی درون گوش که به مجرای داخلی گوش فشار می‌آورند متنفر هستند و نمی‌توانند آن را تحمل کنند. ایرپاد ۳ نیز قرارگیری مناسبی در گوش بسیاری از افراد نداشت و ایرپاد ۲ نیز با وجود طراحی عالی، قدیمی و ساده به نظر می‌آمد. حالا ایرپاد ۴ با قابلیت نویز کنسلینگ می‌تواند یک انتخاب مناسب برای این افراد باشد که از قابلیت‌های ایرپاد پرو، بدون نکات منفی سری سیلیکونی بهره‌مند شوند.

به لطف بهره‌مندی از چیپ‌ست H2 در ایرپاد ۴، حالت‌های مختلف نویز کنسلینگ مانند شنیدن صدای محیط (Transparency)، حذف نویز محیط (Noise Cancellation)، افزایش هشیاری برای مکالمه به محض گفتن اولین کلمه (Conversation Awareness) و حتی تنظیم خودکار سطح نویز کنسلینگ با توجه سطح سر و صدای محیط (Adaptive) ممکن است.

کیفیت صدا ایرپاد ۴

از لحاظ کیفیت صدا، اپل توانسته به لطف درایورهای جدید و آمپلی‌فایر جدید و صد البته چیپ‌ست H2، کیفیت خارق‌العاده‌ای خلق کند. طراحی آکوستیک داخلی به طور کامل تغییر کرده و حجم صدای بم (بیس) نیز افزایش یافته است. با این تفاسیر صدا‌های زیر نیز با وضوح بالایی پخش می‌شوند. در مقایسه، ایرپاد ۴ عملکرد بسیار بهتری نسبت به ایرپاد ۲ دارد و در نسخه معمولی همچنان ۱۲۹ دلار است. در نسخه نویز کنسلینگ نیز با قیمت ۱۷۹ دلار که مشابه قیمت ایرپاد ۳ است، رقابت بسیار نزدیک است اما همچنان ایرپاد ۴ عملکرد بهتری در اجرای صدای بیس در برابر ایرپاد ۳ دارد. اما در مقایسه ایرپاد ۴ با ایرپاد پرو ۲، ایرپاد پرو ۲ برنده خواهد بود. دلیل این برتری، استفاده از سری‌های سیلیکونی و کیپ شدن گوش است که شنیدن طیف وسیع‌تری از فرکانس‌‌ها را ممکن می‌کند. اپل از نسخه بلوتوث ۵.۳ در ایرپاد ۴ استفاده کرده که مشابه ایرپاد پرو ۲ است.
درایور ایرپاد ۴

اپل ایرپادز ۴ به قابلیت پخش صدای سه‌بعدی یا Spatial Audio نیز مجهز شده که ویژگی مشترکی میان ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو ۲ است. اما برای اولین بار، اپل از یک قطعه مخصوص ایرپاد پرو در ایرپاد‌های معمولی استفاده کرده است. ایرپاد ۴ در هر دو نسخه به سوپاپ‌های تنظیم فشار داخل گوشی‌ها مجهز شده است. این سوپاپ‌ها برای یکسان بودن فشار کانال داخل گوش و فشار هوای محیط اضافه شده‌اند تا احساس راحتی بیشتری در حین استفاده ایجاد شود و از گرفتگی شدید گوش، به ویژه در زمان بلند شدن هواپیما از روی زمین یا مسافرت و تغییر ارتفاع جلوگیری شود.

عمر باتری ایرپاد ۴

متأسفانه اپل، کابل شارژ را از جعبه ایرپاد ۴ حذف کرده است. اما از آن‌جایی که کیس شارژ ایرپاد ۴ به درگاه USB-C مجهز شده، می‌توان از کابل شارژ اصلی یا با برند‌های معتبر با کیفیت ساخت مناسب برای شارژ آن استفاده کرد. در جدول زیر می‌توان عملکرد باتری گوش‌ها و کیس شارژ ایرپاد ۴ در هر دو نسخه را مشاهده کرد.

ایرپاد ۴ با قابلیت نویز کنسلینگ ایرپاد ۴

پخش موسیقی هر گوشی با یکبار شارژ

تا ۵ ساعت ( تا ۴ ساعت با نویز کنسلینگ روشن)

تا ۵ ساعت

مکالمه هر گوشی با یکبار شاٰرژ

تا ۴.۵ ساعت

تا ۴.۵ ساعت

پخش موسیقی با کیس شارژ

 تا ۳۰ ساعت ( تا ۲۰ ساعت با نویز کنسلینگ روشن)

تا ۳۰ ساعت

مکالمه با کیس شارژ

تا ۲۰ ساعت

تا ۲۰ ساعت

قابلیت فست شارژ دارد ( ۵ دقیقه شارژ برای ۱ ساعت پخش موسیقی یا ۴۵ دقیقه مکالمه)

دارد ( ۵ دقیقه شارژ برای ۱ ساعت پخش موسیقی یا ۴۵ دقیقه مکالمه)

سایر قابلیت‌های ایرپاد ۴

گوشی‌های ایرپاد ۴

ایرپاد ۴ با قابلیت نویز کنسلینگ از شارژ بی‌سیم نیز پشتیبانی می‌کند. اگرچه برخلاف مدل‌های پیشین، خبری از اتصال آهنربایی مگ‌سیف نیست و ایرپاد ۴ صرفا با استاندارد Qi به صورت بی‌سیم شارژ می‌شود. اگرچه همانند ایرپاد پرو ۲ می‌توان از شارژر‌های اپل واچ نیز برای شارژ کردن کیس شاٰرژ ایرپاد ۴ نیز استفاده کرد. از دیگر ویژگی‌های ایرپاد ۴ با قابلیت نویز کنسلینگ، اسپیکر داخل کیس شارژ برای پیدا کردن راحت‌تر توسط برنامه Find My است.

از دیگر ویژگی‌هایی که اپل برای ایرپاد ۴ به طور مشترک با ایرپاد پرو ۲ در نظر گرفته است، امکان پاسخگویی به تماس‌ها یا رد کردن آن‌ها تنها با تکان دادن سر است. برای استفاده از این قابلیت حتما باید از iOS 18 استفاده کرد. با تکان دادن سر به طور عمودی، تماس پاسخ داده می‌شود. برای رد کردن تماس نیز کافی است تا کاربر سر خود را به طور افقی تکان بدهد.

جمع‌بندی

ایرپاد ۴ در دو نسخه عرضه شده که مدل ارزان‌تر، یک جایگزین عالی برای ایرپاد ۲ است. ایرپاد ۴ با قابلیت نویز کنسلینگ نیز یک محصول جدید و انقلابی است که برای اولین بار اپل توانسته قابلیت حذف نویز را در یک هدفون بدون کیپ کردن گوش (عدم استفاده از سری سیلیکونی) را با عملکردی قابل قبول عرضه کند. در مجموع هر دو مدل ارزش خرید بسیار بالایی دارند و با قیمت ۱۲۹ و ۱۷۹ دلار، رقبای شایسته کمی برای این محصولات در بازار وجود دارد. البته حذف کابل شارژ از جعبه ایرپاد ۴ اتفاق ناخوشایندی است که نباید از آن چشم‌پوشی کرد. خرید ایرپاد ۴ به افرادی که با سری سیلیکونی ارتباط نمی‌گیرند اما به دنبال هدفون بلوتوثی با کیفیت هستند توصیه می‌شود.
منبع 9to5Mac
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.