کاربرد چیپست U1 اپل چیست؟

زمان حدودی مطالعه مطلب: ۳ دقیقه

اخیرا یک توسعه‌دهنده نرم‌افزارهای محصولات اپل ویدئویی منتشر کرده که در آن به کاربردهای چیپست U1 پرداخته است. اپل از آیفون ۱۱ به بعد از این چیپست در گوشی‌های موبایل خود استفاده کرده است. به علاوه، محصولاتی مانند اپل واچ سری ۶ و ۷، ایرتگ و هوم‌پاد مینی نیز به این چیپست مجهز هستند.

apple u1 homekit concept

اپل همواره با نگاهی به آینده فناوری‌های جدید را در محصولات خود قرار می‌دهد اما تا زمانی که کاربردهای عملی آن در زندگی افراد مشخص نشود و استفاده از آن‌ها با توسعه نرم‌افزاری ساده نشود، استفاده از آن‌ها را ممکن نمی‌کند. پیش از این نیز فناوری‌‌های مختلفی مانند اسکنر سه‌بعدی LiDAR بر روی سری پرو آیفون ۱۲ و ۱۳، قابلییت شارژ سریع از آیفون ۸ به بالا، اسکن چهره با ماسک توسط فیس‌آیدی در آیفون ۱۲ و ۱۳ نمونه‌ای از امکاناتی هستند که اپل پیش از فراهم کردن امکان استفاده، آن را در محصولات خود قرار داده بود.

چیپست اپل U1 چیست؟

apple U1 Chipset

 

چیپست U1 اپل یک تراشه با قابلیت اتصال بی‌سیم با پهنای باند بالاست که قابلیت تشخیص موقعیت مکانی دقیق را در فواصل کوتاه فراهم می‌کند. پیش از این، اپل این قابلیت را در ردیاب هوشمند ایرتگ به کار برده بود و به کمک آن می‌شد موقعیت دقیق ایرتگ را با راهنمای جهت و فاصله دقیق پیدا کرد. حالا به نظر می‌رسد وقت آن رسیده که اپل از خصوصیات این چیپست در فناوری‌های جدید مانند خانه‌ هوشمند استفاده کند.

 

خانه هوشمند و چیپست U1

توسعه‌دهنده نرم‌افزاری iOS، آقای باستیان آندلفسکی توانسته یک برنامه کنترل از راه دور بر پایه قابلیت‌های چیپست U1 طراحی کند که با گرفتن گوشی به سمت چیزی که قصد کنترل آن را دارد، آن را کنترل کند. برای مثال زمانی که آیفون را به سمت لامپ سقفی می‌گیرید، نور آن را تنظیم کنید یا اگر آن را به سمت اسپیکر گوشه اتاق می‌گیرید، صدای آن را کنترل کنید.

نوشته‌های مرتبط
۱ از ۱۱

Apple watch homekit

به علاوه اضافه شدن این قابلیت به اپل واچ سری ۶ و ۷ نیز امکان باز شدن قفل در‌هایی که به آن‌ها نزدیک می‌شوید، خاموش کردن روشنایی اتاقی که آن را ترک کرده‌اید و روشن کردن لامپ‌های اتاقی که به آن وارد شدید را فراهم می‌کند. چنین قابلیتی می‌تواند در میزان مصرف انرژی مؤثر باشد و هزینه‌های برق مصرفی را به طور قابل توجهی کاهش دهد.

 

کاربردهای احتمالی چیپست U1

  • باز شدن درب خانه یا اتاقی که کاربر به آن نزدیک می‌شود
  • قفل شدن درب و فعال شدن دزدگیر وقتی کاربر خانه را ترک می‌کند
  • روشن شدن چراغ و فعال شدن تهویه اتاقی که کاربر به آن وارد می‌شود
  • خاموش شدن چراغ و تهویه اتاقی که کاربر آن را ترک می‌کند
  • فعال شدن خودکار اسپیکر اتاقی که کاربر در آن حضور دارد
  • نوبت‌دهی خودکار اتاق انتظار پزشکان یا سایر مراکز بدون نیاز به صدا کردن افراد
  • سیستم تشخیص حضور و غیاب خودکار کارمندان در محل کار
  • ردیابی چمدان، کیف یا حیوانات خانگی که ایرتگ به آن‌ها متصل شده
  • باز شدن درب خودرو و استفاده به عنوان ریموت Keyless آن

جمع‌بندی

apple homepod and homekit

این فناوری قرار است با عرضه iOS 16 توسعه بیشتری پیدا کند و تجهیزات مختلفی برای سازگار کردن خانه‌‌ها با این فناوری عرضه شود. قابلیت HomeKit اپل در همین لحظه نیز پیشرفت زیادی داشته اما قطعا با اضافه شدن کاربردهای چیپست U1، دنیای جدیدی از قابلیت‌ها به روی کاربران باز خواهد شد.

 

منبع: ۹to5Mac

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.